Beliggenhed

I Den Magiske Gryde er vi tæt på naturen. Lige ved børnehaven ligger der en skov og græsarealer i tilknytning til vandrerhjemmet, hvor der kan bygges huler, leges i skoven, og gås ture, der passer til den størrelse ben, som børn har.

Børnehaven ligger kun et stenkast fra Okson Park, hvor der er fodboldbaner, kunstgræsbaner, legeplads og masser af muligheder for at børnene kan blive udfordret motorisk. Se mere om Okson Park og vores partnerskab om motorisk udvikling med klubben her (link til siden om partnerskabet).

Desuden er der også lige rundt om hjørnet adgang til den grønne korridor, der forbinder Munkedammen med Odense Å-systemet. Ved Munkedammen er der både fugle og fisk og ved Odense Å og på vej til åen, er der ved stien flere gode og sjove legepladser og andre udfordrende stop.

Børnehaven ”Den Magiske Gryde” er desuden centralt beliggende i Kragsbjergkvarteret midt mellem Odense C og området ved Syddansk Universitet, Rosengaardscenteret og det nye Odense Universitetshospital. Det er let at komme til børnehaven i bil og der er adskillige busforbindelser, der går næsten lige forbi på børnehaven. Desuden kommer den nye letbane til at gå tæt på børnehaven.

Legeplads